Смачний і простий у приготуванні салат на зиму.
Інгредієнти
баклажани – 3 шт | |
солодкий перець – 3 шт | |
томати – 3 шт | |
цибуля ріпчаста – 3 шт | |
сіль – 1 чайна ложка | |
цукор – 1 чайна ложка | |
оцет 9% – 50г | |
масло рослинне – 100 г |
Салат називається “три на три” тому що всіх овочів беремо по три штуки. Салат простий у приготуванні і смачний. Годиться як самостійну страву і як соус до макаронів наприклад.
Покроковий рецепт
Всі овочі миємо,цибулю чистимо та миємо.
Баклажани і помідори ріжемо шматочками .
Солодкий перець ріжемо на четвертинки і нарізаємо не тонкою смужкою.
Цибулю ріжемо четвертинками кілець.
Змішуємо сіль,цукор,оцет і рослинне масло,виливаємо на сковороду викладаємо овочі,перемішуємо і тушкуємо 20 хвилин.
Потім овочі викладаємо в стерилізовані банки накриваємо прокипячеными кришками,ставимо їх у каструлю на водяну баню і стерилізуємо 15 хвилин. Потім банки виймаємо, закатуємо і все салат готовий.