Салат Три на Три

Салат Три на Три – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачний і простий у приготуванні салат на зиму.

Інгредієнти

баклажани – 3 шт
солодкий перець – 3 шт
томати – 3 шт
цибуля ріпчаста – 3 шт
сіль – 1 чайна ложка
цукор – 1 чайна ложка
оцет 9% – 50г
масло рослинне – 100 г

Як приготувати Салат “Три на Три”

Салат називається “три на три” тому що всіх овочів беремо по три штуки. Салат простий у приготуванні і смачний. Годиться як самостійну страву і як соус до макаронів наприклад.

Покроковий рецепт

Всі овочі миємо,цибулю чистимо та миємо.


Баклажани і помідори ріжемо шматочками .

Солодкий перець ріжемо на четвертинки і нарізаємо не тонкою смужкою.

Цибулю ріжемо четвертинками кілець.


Змішуємо сіль,цукор,оцет і рослинне масло,виливаємо на сковороду викладаємо овочі,перемішуємо і тушкуємо 20 хвилин.

Потім овочі викладаємо в стерилізовані банки накриваємо прокипячеными кришками,ставимо їх у каструлю на водяну баню і стерилізуємо 15 хвилин. Потім банки виймаємо, закатуємо і все салат готовий.