Смажена риба в паніровці з простим салатом з авокадо

Смажена риба в паніровці з простим салатом з авокадо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Риба дуже корисна для нашого організму. І особливо вона поєднується з авокадо.

Інгредієнти

З основного:
філе палтуса – 1 кг чи інша риба
прянощі для риби – на смак
сухарики – для панірування
насіння кунжуту білі – на своє усмотрени
Для салату:
авокадо зрілий – 1 великий плід
фіолетовий цибулю – 1/4 головки
червоний перець чилі – 1/4 шт. подрібнений і дрібно нарізаний смужками
листя коріандру – ¼ склянки
Для салатної заправки:
оливкова олія – 2 столові ложки
часник – 1 зубчик дрібно порізаний або чавлений
лимон – 1 ч. ложка соку лимона
оцет – 1 ч. ложка
коричневий цукор – ½ ч. ложки

Як приготувати Смажена риба в паніровці з простим салатом з авокадо