Риба дуже корисна для нашого організму. І особливо вона поєднується з авокадо.
Інгредієнти
З основного: | |
філе палтуса – 1 кг чи інша риба | |
прянощі для риби – на смак | |
сухарики – для панірування | |
насіння кунжуту білі – на своє усмотрени | |
Для салату: | |
авокадо зрілий – 1 великий плід | |
фіолетовий цибулю – 1/4 головки | |
червоний перець чилі – 1/4 шт. подрібнений і дрібно нарізаний смужками | |
листя коріандру – ¼ склянки | |
Для салатної заправки: | |
оливкова олія – 2 столові ложки | |
часник – 1 зубчик дрібно порізаний або чавлений | |
лимон – 1 ч. ложка соку лимона | |
оцет – 1 ч. ложка | |
коричневий цукор – ½ ч. ложки |