Смажена рибка в паніровці з овочами

Смажена рибка в паніровці з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Риба з хрусткою скоринкою в дуеті з апетитними і корисними овочами порадує своїм смаком. Це прекрасний варіант для вечері або обіду.

Інгредієнти

Філе риби – 400 – 500 гр можна брати білу рибу, так і червону.
заморожена кольорова капуста – 300 гр замість капусти можна взяти брокколі
панірувальні сухарі – 100 гр я брала готові, можна зробити самим
оливкова олія для смаження – 4 ст. л. можна замінити рослинним маслом.
яйця курячі – 2 шт
спеції – щіпка

Як приготувати Смажена рибка в паніровці з овочами