Смажений лагман з свининою

Смажений лагман з свининою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Лагман – страва узбецької кухні. Існує кілька різновидів страви, які відрізняються складом і способом приготування. Смажений лагман готується з простих продуктів і виходить смачним.

Інгредієнти

М’якоть свинини – 300 гр
Соєвий соус – 100 мл
Крохмаль картопляний – 2-3 ст. л.
Яйце – 2 шт 1 для маринаду, 1 для тіста
Борошно – 0,5 ст.
Вода – 2 ст. л.
Сіль – 1/4 ч. л.
Масло рослинне – 6 ст. л. 1 ст. л. для тіста і 5 ст. л. для смаження
Картопля – 2 шт.
Перець болгарський червоний – 80 гр.
Морква – 100 гр.
Цибуля ріпчаста – 75 гр.

Як приготувати Смажену лагман з свининою