Тефтелі курки з рисом в томатному соусі

Тефтелі курки з рисом в томатному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З курячого м’яса можна приготувати ніжні тефтелі, приготування яких займе мінімум часу і сил.

Інгредієнти

суміш сушених прованських – за смаком
тонкомолота кам’яна сіль – за смаком
філе куряче – 450 г
запашний мелений перець – за смаком
зубці часнику очищені – дві штуки
відварений довгозерний рис – чотири ст. ложки
рослинна олія для смаження – за смаком
соковитий цибуля ріпчаста середнього розміру – одна штука
соковиті помідори великі – три штуки
сире яйце куряче добірне – одна штука

Як приготувати Тефтелі курки з рисом в томатному соусі