Тісто для дріжджових пирогов (пиріжки в духовці)

Тісто для дріжджових пирогов (пиріжки в духовці) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пиріжки, приготовані за цим рецептом, виходять смачними і м’якими. Таке дріжджове тісто також підійде для булочок.

Інгредієнти

Молоко – 1 стакан
Борошно пшеничне – близько 2 склянок
Яйце – 1 шт
Масло вершкове або маргарин – 120 гр
Цукровий пісок – 1,5 ст. л
Сіль – 0,5 ч. л.
Дріжджі – 1 ч. л. з горбом
Масло рослинне – 70 гр
Начинка будь – скільки буде потрібно

Як приготувати Тісто для дріжджових пирогов (пиріжки в духовці)