Натуральний томатно-часниковий соус для шашлику, соус без консервантів, загусників! Підійде і до курки, і до яловичині, і до свинини. Прекрасно підійде до смажених овочів
Інгредієнти
томатного соусу – 400 г | |
бальзамічного оцту – 1/4 склянки | |
жовтої підготовленої гірчиці або діжонської гірчиці – 2 ч. л. використовуйте свою улюблену | |
меду рідкого – 1/3 склянки | |
води – 1/2 склянки | |
яблучного оцту – 1 столова ложка | |
сіль – 1 чайна ложка | |
часникового порошку – 1/2 чайної ложки | |
паприка – 2 ч. л. | |
меленого чорного або білого перцю – 1/2 ч. л. |
Як приготувати Томатно-часниковий соус для шашлику
Сторінка: 1 2