Торт Черепаха зі сметанно-масляним кремом та мигдалем

Торт Черепаха зі сметанно-масляним кремом та мигдалем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Оригінальний гарний торт домашнього приготування з найніжнішим сметанним кремом і горішками

Інгредієнти

Для тіста:
Яйця курячі – 6 штук
Цукор пісок – 2/3 склянки або за смаком
Борошно – 1,5 склянки
Розпушувач – 1 чайна ложка
Сіль – щіпка
Для крему:
Сметана – 600 мл
Вершкове масло – 1 пачка
Цукор – 1 склянка
Додатково:
Горішки – жменя у мене мигдаль
Для глазурі:
Вершки – 2 столові ложки
Шоколад – 1 плитка

Як приготувати Торт “Черепаха” зі сметанно-масляним кремом та мигдалем