Торт зі смородиновим курдом – прекрасний варіант для зустрічі гостей або просто сімейного чаювання
Інгредієнти
Борошно – 500 гр. | |
Цукор – 200 гр. | |
Масло вершкове – 100 гр. | |
Яйце – 1 шт. | |
Розпушувач – 2 ч. л. | |
Смородиновий курд – 400 гр. |
Не знаю, як ви, а я обожнюю тортики з фруктами і фруктовими кремами. Адже вони набагато легше для нашої фігури і ніколи не бувають надто солодкими. Я такі (дуже солодкий) не люблю. А смак у таких тортиків завжди нагадує про літо, навіть якщо торти зроблені із заморожених фруктів
Покроковий рецепт
1. Борошно посікти з маслом, перетерти руками в крихту, додати цукор, розпушувач, вбити яйце і вимісити гладке щільне тісто. Тісто розділити на три рівні частини.
2. Кожен корж розкачати качалкою, присипаючи борошном з двох сторін. Форму для випічки змастити олією і викласти один корж. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 12-15 хвилин.
3. Так зробити три коржа. Коли коржі охолонуть змастити кожен з них смородиновим курдом
4. Ось такий яскравий і позитивний торт у нас вийшов. Ніжний пісочні коржі і крем з смородинового курда красивого фіолетового кольору – торт виходить зовсім не нудотним, а з легкою кислинкою.