Торт Наполеон з заварним кремом

Торт Наполеон з заварним кремом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Торт “Наполеон” – це смачний десерт з розсипчастих тістечок, просочених солодким кремом. Його можна купити в магазині, але краще приготувати самостійно в домашніх умовах.

Інгредієнти

Борошно пшеничне – 350 гр.
Маргарин – 250 гр.
Яйце – 1 шт.
Вода холодна – 100 мл
Оцет 9% – 1 / 2 ч. л.
Сіль – 1 щіпка
Крем
Молоко – 1 ст.
Цукровий пісок – 0,5 ст.
Борошно – 1 ст. л. з горбом
Яйце – 1 шт.
Масло вершкове – 100 гр.

Як приготувати Торт “Наполеон” з заварним кремом