Турецький салат з булгуру

Турецький салат з булгуру – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Булгур – 2 чашки (крупа з пшениці)
Томатна паста – 1 ст. л.
Вода – 2 склянки окропу
Оливкова олія – 1/3 склянки
Сік лимона – сік 1 лимона
Наршараб – 2 ст. л. (гранатовий соус)
Цибуля ріпчаста – 1/4 чашки (нарізаного)
Петрушка – 1 склянка (дрібно нарізана)
М’ята – 1/2 склянки (нарізаної)
Цибуля зелена – 1/4 чашки (нарізаного)
Червоний перець – щіпка (за бажанням)
Сіль –
Листя салату –

Як приготувати Турецький салат з булгуру