Турецький шиш з яловичини – кефте по домашньому

Турецький шиш з яловичини – кефте по домашньому – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

За бажанням замість яловичини і баранини ви можете використовувати свинину, або фарш, що складається з суміші різних видів м’яса.

Інгредієнти

яловичий фарш – 600 грам
цибуля ріпчаста – 1 головка
сухарна крихта – 100 грам
часник – 2 великих зубчики
чебрець – 1 чайна ложка
чорний мелений перець – 1/2 чайної ложки
паприка – 1/2 чайної ложки
червоний мелений перець – за смаком
сіль – за смаком
петрушка – невеликий пучок
оливкова олія – 1 столова ложка

Як приготувати Турецький шиш з яловичини – кефте по домашньому