Тушкована картопля з курячими шлунками і спеціями

Тушкована картопля з курячими шлунками і спеціями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сенс, як у тушкованої картоплі з м’ясом, однак, виходить набагато ніжніше і дешевше, т. к. м’язові шлунки мають більш низьку ціну, ніж м’ясо.

Інгредієнти

Курячі м’язові шлунки – 700 г
Картопля – 1 кг 200 г
Морква – 1 шт. Середня або велика
Цибуля – 1-2 шт.
Спеції – 10 г Будь за смаком
Сіль – 5-10 г За смаком
Перець чорний горошком – 5-6 шт. За смаком
Вода – 2 л Можливо, в процесі приготування кількість води потрібно буде збільшити

Як приготувати Тушкована картопля з курячими шлунками і спеціями