Тушкована кольорова капуста з горохом і каррі

Тушкована кольорова капуста з горохом і каррі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пісне страву – тушкована кольорова капуста з горохом і каррі по-індійськи.

Інгредієнти

білий цибулю салатний великий – одна штука
червона паста каррі тайська або індійська – дві ст. ложки
арахісове або кунжутне масло – одна ст. ложка
кокосове молоко – чотири ст. ложки
горох нут – 230 г
очищені великі часникові часточки – три штуки
імбирний корінь свіжий тертий – три ст. ложки
міцний бульйон овочевий – півтора літра
цвітна капуста – один невеликий качан
відварену ароматний довгозерний рис – для гарніру
свіжа зелень кінзи – один невеликий пучок
готові індійські коржики – для подачі

Як приготувати Тушкована кольорова капуста з горохом і каррі