Пісне страву – тушкована кольорова капуста з горохом і каррі по-індійськи.
Інгредієнти
білий цибулю салатний великий – одна штука | |
червона паста каррі тайська або індійська – дві ст. ложки | |
арахісове або кунжутне масло – одна ст. ложка | |
кокосове молоко – чотири ст. ложки | |
горох нут – 230 г | |
очищені великі часникові часточки – три штуки | |
імбирний корінь свіжий тертий – три ст. ложки | |
міцний бульйон овочевий – півтора літра | |
цвітна капуста – один невеликий качан | |
відварену ароматний довгозерний рис – для гарніру | |
свіжа зелень кінзи – один невеликий пучок | |
готові індійські коржики – для подачі |
Як приготувати Тушкована кольорова капуста з горохом і каррі
Сторінка: 1 2