Куряче філе в соусі каррі виходить дуже ароматне і смачне. Це страва для любителів гостренького.
Інгредієнти
Куряче філе – 0,5 кг | |
Цибуля ріпчаста – 2 шт. | |
Перець дуже гострий червоний – 1/2 стручка | |
Масло рослинне – 3 столові ложки | |
Сіль – за смаком | |
Коріандр мелений – 1 столова ложка | |
Мелена зіра – 1 столова ложка | |
Кардамон мелений – 1 столова ложка | |
Кардамон зелений – 7 шт. | |
Куркума – 1 столова ложка | |
Корінь імбиру – 50 гр. | |
Часник – 4 зубчики | |
Бальзамічний оцет – 1 столова ложка | |
Приправа каррі гострий – 1 столова ложка | |
Насіння пажитника – 1/2 їдальні ложки | |
Цибуля червоний – 1 шт. | |
Чорний кмин – 1/2 їдальні ложки |
Як приготувати Тушковане куряче філе в соусі каррі
Сторінка: 1 2