Час приготування: 55 хвилин
Багатий протеїнами пісне страву з різних сортів бобових.

Інгредієнти
Кількість порцій: 2
| Боби Фава — 1 кг |
| Стручкова квасоля — 300 гр |
| Зелений горошок — 300 гр |
| Цукор — 2 ст. л. |
| Яблучний оцет — 1/2 склянки |
| М’ята — 10 листя |
| Сіль — За смаком |
| Перець — За смаком |
| Часник — 2 зубчики |
| Оливкова олія — 2 ст. л. |
Як приготувати Тушковані боби Фава з горохом і квасолею
Легке літнє блюдо, підійде як закуска або гарнір до м’ясних або рибних страв
Покроковий рецепт
1

Боби очистити від стручків і промити
2

Стручкову квасолю промити, обрізати верхівки і нарізати на шматочки середньої величини
3

Почистити часник, на сковороду налити олію і обсмажити часник до золотистого кольору
4


Додати квасоля і трохи пізніше горох, злегка обсмажити, потім влити півсклянки води, закрити кришкою і тушкувати 15 хвилин, періодично помішуючи
5


Всипати 2 ложки цукру, влити оцет, посолити, поперчити і тушкувати ще 5 хвилин
6


Посипати дрібнонарізаною м’ятою і перемішати. Подавати холодним. Приємного апетиту