Ванільні капкейки з шоколадним кремом

Ванільні капкейки з шоколадним кремом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Для тіста: –
Борошно – 1 1/4 чашки, вищого гатунку
Розпушувач – 1 чайна ложка
Сіль – 1/4 чайної ложки
Сода – 1/4 чайної ложки
Цукор – 3/4 склянки
Курячий білок – 1 шт.
Вершкове масло – 4 столові ложки (розтопленого)
Йогурт – 1/3 склянки
Ваніль – 2 чайні ложки
Для крему: –
Вода – 1 чайна ложка (гарячої)
Маршмеллоу (м’який зефір) – 100 г
Вершкове масло – 1/4 склянки (рзмягченного)
Цукрова пудра – 3 столові ложки
Ваніль – 1/2 чайної ложки
Какао – 2 столові ложки (Несквік не підійде, так як містить цукор)
Для глазурі: –
Вершкове масло – 100 г (розм’якшеного)
Ванілін – 1 чайна ложка
Цукрова пудра – 3 склянки
Вершки – 1/4 чашки (або молока)

Як приготувати Ванільні капкейки з шоколадним кремом