Варення з бузку
Інгредієнти
Бузок – 200 гр. (щільно набита підлогу літрова банка) | |
Цукор – 150 гр. | |
Вода – 100 мл | |
Лимон – Лимон |
Як приготувати Варення з бузку
Покроковий рецепт
Зараз за вікном прекрасний час весни, коли все цвіте і пахне. Вже правда відцвіли вишні й абрикоси, але зате радує око своїми прекрасними гронами і наповнює повітря чудовим ароматом бузок. Я давно чула, що бузок не тільки корисна як лікувальна трава, але і їстівна. Але все не наважувалася спробувати. Але в цьому році я набралася хоробрості і зважилася. Довго думала, що ж в першу чергу зробити – вино, варення, сироп або щось інше. Зважилася на варення. Але поки мінімальної порції – трохи страшно яке воно вийде на смак. Експериментуємо разом!