Варення з замороженої ожини

Варення з замороженої ожини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматне варення з замороженої ожини з лимоном.

Інгредієнти

Ожина – 600 г
Цукор – 400 г
Лимон – 1 шт.
Вода – 20 мл

Як приготувати Варення з замороженої ожини

За 20 хвилин з єжевичної заморозки, виходить ароматний, смачний конфітюр з лимонними нотками. Зберігається він не довго, тому що діти їдять його просто моментально. Варення виходить зі збалансованим кисло-солодким смаком свіжих ягід. З-за чого і подобається дітям. Готувати його рекомендується невеликими порціями, так краще зберігається смак свіжих ягід.

Покроковий рецепт