Вермішелевий суп на яловичині з печінкою і мовою

Вермішелевий суп на яловичині з печінкою і мовою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Улюблений пряний в’єтнамський суп на яловичині і ливере з тонкою лапшичкой.

Інгредієнти

свиняча печінка і серце – по 200 г
язик яловичий – 200 г
яловичина – 300 г
морквина, корінь петрушки, луковичка – за смаком
жменька вермішелі – (приблизно 100 г)
кореня селери – трохи
ягоди ялівцю – 4 ягоди
масло (потрібно вершкове масло) – 1 ст. ложка
петрушка пучок
борошно – 2 ст. ложки
перець з сіллю – за смаком

Як приготувати Вермішелевий суп на яловичині з печінкою і мовою