Яблучний джем

Яблучний джем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Яблучний джем

Як і у всіх дорослих або підлітків у своїй пам’яті залишаються найцікавіші, запам’ятовуючі і важливі моменти з дитинства. Я буваю згадую і так класно стає, весело на душі. Ось і зараз я згадала один момент, мені було дуже ну дуже мало років, думаю, років 5, зовсім маленька, пам’ятаю як мій брат дуже любив варити варення, мама завжди його хвалила, у Діми завжди воно виходило смачним. Тато мені говорила, – вчися, теж будеш варити, як підростеш. Ось я і підросла.
В цьому році у нас дуже багато яблук в саду. Я назбирала 2 відра, як мама поставила, нарізала шматочками і стала чекати поки мама прийде з роботи. Коли вона прийшла, ми взялися за справу.

1.Зберемо яблучка або ж купимо. Помиємо. Наріжемо часточками.

2.Додамо в яблука трохи води, приблизно 2-3 склянки води і варимо яблука до розм’якшення яблук

3.Далі масу протираємо через сито і отримуємо яблучне пюре. У пюре додаємо цукор, на 1кг – 300гр цукру. І варимо до готовності 30-40 хвилин.
Розкладаємо яблучний джем і закатуємо.