Яловичина з болгарським перцем і томатами

Яловичина з болгарським перцем і томатами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сьогодні 14 лютого, день всіх закоханих (день святого Валентина). Це свято відзначають багато людей по всьому світу.

Інгредієнти

Яловичина – 400 г
Рослинна олія – 2 столові ложки
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Помідори у власному соку – 150 г
Сік томатів – 300 мл
Болгарський перець – 1 шт.
Прованські трави – 1 столова ложка
Спагетті – 200 г (1/2 пачки, приблизно)
Чебрець – 1 гілочка
Сир – 20 г

Як приготувати Яловичина з болгарським перцем і томатами