Японські макарони з грибами і крес-салатом під соєвим соусом

Японські макарони з грибами і крес-салатом під соєвим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Блюдо виходить ситним, макарони ароматні і солененькие…за рахунок додавання в блюдо соєвого соусу.

Інгредієнти

Спагетті – 300 г
Часник – 2 зубчики
Гриби – 200 г
Соєвий соус – 2 ст. л.
Вершкове масло – 3 ст. л.
Рослинна олія – 2 ст. л.
Цибулю-шалот – 2 шт. (дрібно нарізаного)
Крес-салат – жменя (крупно порізаного)
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за бажанням і смаком

Як приготувати Японські макарони з грибами і крес-салатом під соєвим соусом