Японський омлет з обсмаженої локшиною і овочами

Японський омлет з обсмаженої локшиною і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачна паляничка з омлету з овочами і спагетті.

Інгредієнти

Яйця курячі – 8 шт.
Морква – 1 шт.
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Часник – 2 зубчики
Капуста білокачанна – 2 чашки (нарізаної)
Болгарський перець – 30 г (японський зелений перець)
Рослинна олія – 4 ст. л.
Соєвий соус – 2 ст. л.
Рисовий оцет – 1,5 ст. л.
Вода – 2 ст. л.
Цукор – 1 ч. л.
Лист норі (сушені водорості) – 1 лист, дрібно нарізаний (я перемелюю його в кавомолці)
Майонез – за бажанням
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком та бажанням

Як приготувати Японський омлет з обсмаженої локшиною і овочами