Морський карась, він же дорадо — одна з риб преміум-класу. Пропоную рецепт фаршированої риби, запеченої в духовці.
Інгредієнти
Дорадо або форель, сібас – 2 шт. або інша риба | |
Часник – 2 зубчики | |
Перець чорний мелений – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Фольга – лист | |
Для начинки: | |
Рослинна олія – 2 столові ложки (+1 їдальня ложка для змащування фольги) | |
Цибуля ріпчаста – 1 головка | |
Гриби печериці – 100 г | |
Шпинат заморожений – 4 столові ложки | |
Вершки – 50 мл | |
Яйце перепелине – 2 шт |
Як приготувати Запечена дорадо, фарширована грибами і шпинатом
Сторінка: 1 2