Запечена дорадо, фарширована грибами і шпинатом

Запечена дорадо, фарширована грибами і шпинатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Морський карась, він же дорадо — одна з риб преміум-класу. Пропоную рецепт фаршированої риби, запеченої в духовці.

Інгредієнти

Дорадо або форель, сібас – 2 шт. або інша риба
Часник – 2 зубчики
Перець чорний мелений – за смаком
Сіль – за смаком
Фольга – лист
Для начинки:
Рослинна олія – 2 столові ложки (+1 їдальня ложка для змащування фольги)
Цибуля ріпчаста – 1 головка
Гриби печериці – 100 г
Шпинат заморожений – 4 столові ложки
Вершки – 50 мл
Яйце перепелине – 2 шт

Як приготувати Запечена дорадо, фарширована грибами і шпинатом