Запечена маринована курка в журавлинному соусі

Запечена маринована курка в журавлинному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Соковита, ніжна і ароматна запечена курка у фользі. Куряче м’ясо попередньо промаринованно і виходить з вишуканим смаком! Кисло-солодкий соус курячому м’ясу задає “особливий тон”…

Інгредієнти

філе куряче – 4 шт. приблизно 900 г
Для маринаду:
мелений чорний перець – за смаком
оливкова олія – 2 столові ложки
соєвий соус – 4 столові ложки
тертий корінь імбиру – 1/2 їдальні ложки
Для журавлинного соусу:
мед – 5 столових ложок
апельсин – 1 шт.
журавлина – 240 грам

Як приготувати Запечена маринована курка в журавлинному соусі