Запечена в духовці риба з картоплею і вином

Запечена в духовці риба з картоплею і вином – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Знову готуємо рибу з овочами в духовці. Блюдо виходить смачним і ароматним. Два в одному, і гарнір, і рибка.

Інгредієнти

Риба – 3 шт. форель, сібас або дорада
Помідори – 0,3 кг невеликі помідори або черрі
Картопля – близько 0,5 кг
Сіль – за смаком
Рослинна олія – 4 столові ложки
Цедра – 1 лимона
Лимон – сік 1/2 лимона
Приправа із суміші перців – 1/ 3 чайної ложки
Чебрець свіжий – 1 столову ложку листя
Вино біле – 300 мл

Як приготувати Запечена в духовці риба з картоплею і вином