Яловичина виходить дуже ніжна і ароматна.
Інгредієнти
Яловичина (філе) – 500 гр. | |
Цибуля ріпчаста – 2 шт. | |
Яблуко свіже – 2 шт. | |
Вершки – 200 мл | |
Сметана – 3 столові ложки | |
Каррі – 1 столова ложка | |
Приправа для мяса – 1 столова ложка | |
Чорний кмин – 1 столова ложка | |
Порошок манго – 2 столові ложки | |
Насіння пажитника – 1 столова ложка | |
Зіра – 1 столова ложка | |
Насіння гірчиці – 1 столова ложка | |
Листя пажитника сушені – 2 столові ложки | |
Кардамон зелений – 7-10 шт. | |
Кардамон чорний – 1-2 шт. | |
Масло вершкове – 70 гр. | |
Розмарин сушений – 1 столова ложка | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Запечена яловичина з вершками і яблуками в горщику
Сторінка: 1 2