Запечена яловичина з вершками і яблуками в горщику

Запечена яловичина з вершками і яблуками в горщику – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яловичина виходить дуже ніжна і ароматна.

Інгредієнти

Яловичина (філе) – 500 гр.
Цибуля ріпчаста – 2 шт.
Яблуко свіже – 2 шт.
Вершки – 200 мл
Сметана – 3 столові ложки
Каррі – 1 столова ложка
Приправа для мяса – 1 столова ложка
Чорний кмин – 1 столова ложка
Порошок манго – 2 столові ложки
Насіння пажитника – 1 столова ложка
Зіра – 1 столова ложка
Насіння гірчиці – 1 столова ложка
Листя пажитника сушені – 2 столові ложки
Кардамон зелений – 7-10 шт.
Кардамон чорний – 1-2 шт.
Масло вершкове – 70 гр.
Розмарин сушений – 1 столова ложка
Сіль – за смаком

Як приготувати Запечена яловичина з вершками і яблуками в горщику