Запечені мясні гнізда з яйцем (котлети)

Запечені мясні гнізда з яйцем (котлети) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Набридли звичайні котлети? Бажаєте здивувати домашніх або гостей, а часу морочитися з готуванням немає? Вас виручить рецепт запечених м’ясних гнізд.

Інгредієнти

Перепелині яйця – 6 шт. Можна замінити звичайними з розрахунку 1 шт. на 2 котлети.
Фарш (за бажанням, яловичий, курячий або свинячий) – 500 г
Цибуля – 1 середня цибулина
Ваші улюблені приправи – 1 ч. л. Можна обмежитися набором сіль+перець
Олія – 1 ст. л Для змазування дека

Як приготувати Запечені м’ясні гнізда з яйцем (котлети)