Запечені в духовці макарони з сиром, беконом і шпинатом

Запечені в духовці макарони з сиром, беконом і шпинатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Макарони – 400 г (твердих сортів)
Куряча грудка – 2 шт. (нарізані)
Бекон – 8 шматочків
Часник – 2 зубчики
Шпинат – 4 чашки (нарізаного, свіжого)
Помідори черрі – 10-12 шт.
Мигдальні горіхи – 1/2 чашки (пластівці)
Сир – 200 г (натерти на тертці)
Лимон цедра 2-х лимонів
Сіль – за смаком
Оливкова олія – або рослинне

Як приготувати Запечені в духовці макарони з сиром, беконом і шпинатом