Запечені яйця з «домашньою ковбасою» і пшоняною кашею

Запечені яйця з «домашньою ковбасою» і пшоняною кашею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Останнім часом у мене дуже напружені дні і щоб уникнути стресу, я вирішила відволіктися і ось що приготувати.

Інгредієнти

М’ясний склад:
Свинина – 200 г пісної свинини (шматочки)
Бекон – 4 смужки (копченого)
Шавлія – 1/2 ч. л.
Чебрець – 1/2 ч. л.
Паприка – 1/2 ч. л.
Розмарин – 1/4 ч. л.
Кайєнський перець – 1/8 ч. л.
Червоний перець – 1/4 ч. л.
Сіль – 1/4 ч. л.
Мелений чорний перець – 1/4 ч. л.

Як приготувати Запечені яйця з «домашньою ковбасою» і пшоняною кашею