Я дуже люблю м’ясну запіканку з капусти з рисом. Часу на приготування вона займає мало, а на смак вона чудова. До того ж не дуже калорійна.
Інгредієнти
капуста – 300 г | |
цибуля – одна велика цибулина | |
нежирний свинячий фарш – 200 г (можна замінити на курячий) | |
яйце велике – 3 штуки | |
борошно вищого сорту – три столові ложки | |
сметана 20% жирності – один стакан | |
рис – 1/2 склянки | |
манка або панірувальні сухарі – дві столові ложки | |
панірувальні сухарі (дві столові ложки сир – 100 г | |
сіль – на смак | |
перець – трохи | |
рослинні масло – на свій розсуд |
Як приготувати Запіканка з капусти зі свинячим фаршем і рисом
Сторінка: 1 2