Запіканка з капусти зі свинячим фаршем і рисом

Запіканка з капусти зі свинячим фаршем і рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Я дуже люблю м’ясну запіканку з капусти з рисом. Часу на приготування вона займає мало, а на смак вона чудова. До того ж не дуже калорійна.

Інгредієнти

капуста – 300 г
цибуля – одна велика цибулина
нежирний свинячий фарш – 200 г (можна замінити на курячий)
яйце велике – 3 штуки
борошно вищого сорту – три столові ложки
сметана 20% жирності – один стакан
рис – 1/2 склянки
манка або панірувальні сухарі – дві столові ложки
панірувальні сухарі (дві столові ложки сир – 100 г
сіль – на смак
перець – трохи
рослинні масло – на свій розсуд

Як приготувати Запіканка з капусти зі свинячим фаршем і рисом