Квасолевий салат з прошутто, сиром і сухариками

Чудовий салат з квасолею, дуже ароматний і смачний. Хороший для тих хто стежить за дієтою.

Інгредієнти

Рукола або інші листя салату — жменя
Біла квасоля відварна або консервована — 200 г
Прошутто — 2 смужки італійська шинка
Пармезан — 30 г сир твердих сортів
Песто — 1 столова ложка або за смаком
Білий хліб — 2 шматка
Оливкова олія — 2 столові ложки

Як приготувати Квасолевий салат з прошутто, сиром і сухариками

Чудовий легкий салат, який можна їсти і влітку, і взимку. Салат легкий, але ситний за рахунок квасолі і прошутто (шинки). Особливий смак цього фасолевому салату додає соус песто, основою якого є базилік, пармезан, оливкова олія.

Покроковий рецепт

Розігріти духовку до 170 ° С. Рарвать хліб на шматочки (шматки повинні бути не рівні, щоб виглядало по-селянськи). Змастити деко оливковою олією. Укласти на деко сухарі. Випікати в духовці протягом 10 хвилин або до тих пір, поки сухарики не стануть золотисто-коричневими. Відкладіть в сторону.

Взяти сезонну зелень (рукколу, салат корн або інше), посолити, поперчити, додати песто, перемішати.

Додати підготовлену квасолю (або відварену або консервовану).
Прошутто порізати на шматочки. Додати прошутто і великі шматочки пармезану (можна потерти) в салат. Зверху присипати ароматними рум’яними грінками. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Хрусткий салат