Теплий овочевий салат з буряка і гарбуза з сиром

Теплий овочевий салат з буряка і гарбуза з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Теплий овочевий салат може послужити легким гарніром на вечерю або прекрасним ситним перекусом після обіду. Користь в тому, що в салаті ми використовуємо тільки запечені овочі.

Інгредієнти

запечена буряк – чотири штуки
очищена гарбузова м’якоть – 350 г
листя шпинату – одна жменя
сир з блакитною цвіллю – приблизно 100 г
очищені гарбузове насіння – три ст. ложки
ароматна олія оливкова – дві ст. ложки
мед – одна ст. ложка
чорний перець мелений – за смаком
оцет бальзамічний темний – одна ст. ложка або за смаком
тонкомолота сіль кам’яна – за смаком

Як приготувати Теплий овочевий салат з буряка і гарбуза з сиром