Пряні курячі шлунки в соєвому соусі

Час приготування: 1 год 10 хв

Рецепт простий в приготуванні

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
Шлунки курячі — 500гр.
Цибуля ріпчаста — 1шт.
Цибуля червоний — 2шт.
Часник — 3 зубчики
Соус соєвий — 70мг.
Перець червоний мелений — 1/2 чайної ложки
Перець чорний мелений — 1/2 чайної ложки
Масло рослинне — 3 столові ложки
Сіль — за смаком
Бульйон після варіння шлунків — 0,5 склянки
Куркума — 1 чайна ложка
Коріандр мелений — 1 чайна ложка
Імбир тертий — 20-30 грам
Насіння гірчиці — 1 чайна ложка
Кардамон зелений — 3шт.
Кориця — 1/4 чайної ложки
Вершкове масло — 50гр.

Як приготувати Пряні курячі шлунки в соєвому соусі

Дуже смачне блюдо зі звичайних продуктів, які знайдуться на кухні. Воно може стати відмінним вечерею як для сім’ї, так і на святковому столі.

Покроковий рецепт

1

Підготуємо всі необхідні продукти для приготування страви.

2

Курячі шлунки необхідно помити. Закип’ятити воду (2 л) і викласти туди шлунки. Варити на невеликому вогні близько 45 хвилин.

3

Поки варяться шлунки, можна підготувати інші продукти. Цибулю очистити і нарізати дрібними кубиками.

4

У сковороді розтопити вершкове масло в рослинному. Додати цибулю і обсмажити до злегка золотистого кольору.

5

Імбир натерти на тертці. Часник пропустити через часникодавку. З’єднати часник і імбир.

6

Червоний перець, чорний перець, куркуму, коріандр, насіння гірчиці, кардамон, корицю змішати.

7

До смаженій цибулі додати часник з імбиром. Обсмажити близько хвилини.

8

Потім в сковороду додати змішані спеції і обсмажити близько хвилини.

9

Курячі шлунки дрібно порізати.

10

Шлунки додати в сковороду до цибулі і спецій. Смажити все близько 6-8 хвилин.

11

Потім додати соєвий соус і обсмажити близько хвилини. Після додати бульйон і тушкувати шлунки під закритою кришкою на маленькому вогні близько 7 хвилин.

12

Блюдо готове. На гарнір можна подати з картопляним пюре і овочами. А можна і з відварним рисом. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Індійський соус Чатні