Млинці з ковбасою і сиром

Ви не пошкодуєте про те, що витратили на приготування цих чудових млинців стільки часу!

Інгредієнти

Цукор — 2 ст. л.
Молоко — 1 літр
Яйця — 2 штуки
Сіль — 1 ч. л.
Сода — 1 ч. л.
Рослинна олія — 2 ст. л.
Борошно — 15 ст. л.
Ковбаса — 200 г
Сир — 100 г

Як приготувати Млинці з ковбасою і сиром

Млинці з ковбасою і сиром готуються досить легко, хоч і долговато. Зате вони дуже смачні і ситні!

Покроковий рецепт

Для млинцевого тесту візьмемо літр молока.

Додамо в нього 2 курячих яйця.

Туди ж відправимо 2 столових ложки цукру.

2 столових ложки рослинного масла.

1 чайна ложка солі.

1 чайна ложка соди.

Всі перемішаємо і поступово додамо 15 або 20 столових ложок борошна. Варто враховувати, що якщо ви сыпете борошно столовими ложками з гіркою (тобто в одну ложку поміщається більше борошна), то тоді ви додаєте не 20 ложок, а 10 або 15.

Далі залишаємо суміш на 10 хвилин постояти.



Для начинки натремо 200 г вареної ковбаси на тертці і 100 або 150 г сиру. Перемішаємо їх разом.



Приступимо до приготування млинців. Як зазвичай, ополоники налийте млинець на сковороду, дочекайтеся, поки приготується одна його сторона, потім переверніть. В той час, як друга сторона буде смажитися, покладіть понад ну млинець начинку, а потім акуратно загорніть його.
Завертайте млинець дуже обережно, оскільки сковорода гаряча, і ви ризикуєте отримати опік.
Таким же способом ви можете загорнути у млинець сир, мармеладкі (так-так!) або ще які-небудь інгредієнти.


Млинці виходять неймовірно смачними! Це, мабуть, одне з моїх улюблених страв, яке я частенько готую на сніданок. Сподіваюся, що вам сподобається. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Начинка для млинців з курячої печінки