Млинці з дірочками на молоці

Для любителів млинців – пропонується нескладний рецепт їх випічки на сковороді. Наші млинці завдяки своїй структурі виходять оксамитовими, з дірочками. Подробиці у поданій рецепті.

Інгредієнти

Яйце — 2 шт.
Цукор — 2 ст. л.
Сіль — 0,5 ч. л.
Молоко — 1 ст.
Вода — 1 ст.
Борошно — 1 ст.
Масло рослинне — 2 ст. л.

Як приготувати Млинці з дірочками на молоці

Для замісу млинцевого тесту нам потрібні стандартні для цього кулінарного виробу інгредієнти, в число яких входить молоко, яйце, борошно, цукор, сіль, вода. Завдяки нашим гастрономічним рекомендацій тісто вийде відмінним, а після випічки млинці сподобаються абсолютно всім. З кухонного начиння підготуємо містку миску для замісу тіста, вінчик, поварешку, сковороду.

Покроковий рецепт

Почнемо заміс тіста для оксамитових млинчиків з дірочками, дотримуючи всі кроки. Спочатку в миску уб’ємо курячі яйця. До них додамо цукор у заявленій кількості і сіль.

До інгредієнтів в миску доливаємо половину норми теплого молока (36-37 градусів). Інгредієнти перемішуємо вінчиком до утворення однорідної молочно-яєчної суміші.

В отриману суміш підсипаємо невеликими частинами борошно (тільки просійте її обов’язково).

Перемішуємо, отримуємо густе тісто. У нього вливаємо залишилося тепле молоко, продовжуючи перемішувати.

Завершальний етап – вливання окропу в тісто і рослинного масла. Тісто для смаження оксамитових млинчиків готово.

Смажимо оксамитові млинці на сковороді, попередньо змастивши її поверхню жиром (маслом). На кожній стороні тримаємо блінок по хвилинці. Таким чином, выпекаясь, з’являються дірочки.

Всім приємного апетиту!

Дивіться також:  Сирно-кокосові млинці