Сирний торт на основі бісквітної

Ніжний сирний тортик з желе – це відмінний сніданок або легке завершення обіду або вечері.

Інгредієнти

для бісквіта:
яйця – 4 шт.
цукор – 1 стакан.
борошно – 1 склянка.
ванільний цукор – 0,5 ч. л.
Для сирного крему:
сир – 600 гр.
сметана – 300гр.
желатин – 25 гр.
цукор – 150 гр.
ванільний цукор – 0,5 ч. л.
Для прикраси:
желе фруктове – 1 пакетик.
фрукти для прикраси будь – 300 гр.

Як приготувати Сирний торт на основі бісквітної

Сирний торт-це смачний і корисний десерт для всіх ласунів. Пропоную свій рецепт такого ласощі, він з’єднує повітряний бісквіт з ніжним сирно-сметанним кремом і легким фруктовим желе. Якщо хочете отримати менш калорійний тортик, використовуйте знежирений сир і нежирну сметану.

Покроковий рецепт

бісквітна основа

Для початку приготуємо бісквіт. Для цього збиваємо яйця з цукром і ваніліном в густу пишну піну. Борошно просіяти через сито і додавати частинами до яєчної маси, акуратно помішуючи силіконової лопаткою. Тісто має бути ніжним і повітряним.

Форму для випікання (у мене форма 26 сантиметри) застеліть пергаментним папером і змастіть вершковим маслом. Випікайте бісквіт в духовці при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин. Духовку в цей час не відкривайте. Дістаньте корж і дочекайтеся, поки він повністю охолоне.

сирний торт

Желатин замочіть в холодній кип’яченій воді. Сир протріть через сито або збийте блендером до кремової маси. Сметану збийте з цукром і ваніліном. Желатин розчиніть в мікрохвильовці (можна на водяній бані). Змішайте сир зі сметаною і желатином.

Укладіть бісквіт на блюдо для подачі торта і зверху одягніть кільце рознімної форми. Залийте кремову масу на бісквіт і відправте в холодильник на одну годину.

Дивіться також:  Сирний торт з ягодами без випічки

фруктова заливка

Розведіть окропом один пакетик будь-якого фруктового желе (у мене полуничне). Прикрасьте торт фруктами зверху і залийте фруктовим желе кімнатної температури. Залиште в холодильнику до повного застигання. От і все. Ніжний сирний десерт готовий.