Пряні курячі шлунки в соєвому соусі

Пряні курячі шлунки в соєвому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт простий в приготуванні

Інгредієнти

Шлунки курячі – 500гр.
Цибуля ріпчаста – 1шт.
Цибуля червоний – 2шт.
Часник – 3 зубчики
Соус соєвий – 70мг.
Перець червоний мелений – 1/2 чайної ложки
Перець чорний мелений – 1/2 чайної ложки
Масло рослинне – 3 столові ложки
Сіль – за смаком
Бульйон після варіння шлунків – 0,5 склянки
Куркума – 1 чайна ложка
Коріандр мелений – 1 чайна ложка
Імбир тертий – 20-30 грам
Насіння гірчиці – 1 чайна ложка
Кардамон зелений – 3шт.
Кориця – 1/4 чайної ложки
Вершкове масло – 50гр.

Як приготувати Пряні курячі шлунки в соєвому соусі