Пряні курячі шлунки в соєвому соусі

Пряні курячі шлунки в соєвому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт простий в приготуванні

Інгредієнти

Шлунки курячі – 500гр.
Цибуля ріпчаста – 1шт.
Цибуля червоний – 2шт.
Часник – 3 зубчики
Соус соєвий – 70мг.
Перець червоний мелений – 1/2 чайної ложки
Перець чорний мелений – 1/2 чайної ложки
Масло рослинне – 3 столові ложки
Сіль – за смаком
Бульйон після варіння шлунків – 0,5 склянки
Куркума – 1 чайна ложка
Коріандр мелений – 1 чайна ложка
Імбир тертий – 20-30 грам
Насіння гірчиці – 1 чайна ложка
Кардамон зелений – 3шт.
Кориця – 1/4 чайної ложки
Вершкове масло – 50гр.

Як приготувати Пряні курячі шлунки в соєвому соусі

Дуже смачне блюдо зі звичайних продуктів, які знайдуться на кухні. Воно може стати відмінним вечерею як для сім’ї, так і на святковому столі.

Покроковий рецепт

Підготуємо всі необхідні продукти для приготування страви.

Курячі шлунки необхідно помити. Закип’ятити воду (2 л) і викласти туди шлунки. Варити на невеликому вогні близько 45 хвилин.

Поки варяться шлунки, можна підготувати інші продукти. Цибулю очистити і нарізати дрібними кубиками.

У сковороді розтопити вершкове масло в рослинному. Додати цибулю і обсмажити до злегка золотистого кольору.

Імбир натерти на тертці. Часник пропустити через часникодавку. З’єднати часник і імбир.

Червоний перець, чорний перець, куркуму, коріандр, насіння гірчиці, кардамон, корицю змішати.

До смаженій цибулі додати часник з імбиром. Обсмажити близько хвилини.

Потім в сковороду додати змішані спеції і обсмажити близько хвилини.

Курячі шлунки дрібно порізати.

Шлунки додати в сковороду до цибулі і спецій. Смажити все близько 6-8 хвилин.

Потім додати соєвий соус і обсмажити близько хвилини. Після додати бульйон і тушкувати шлунки під закритою кришкою на маленькому вогні близько 7 хвилин.

Блюдо готове. На гарнір можна подати з картопляним пюре і овочами. А можна і з відварним рисом. Приємного апетиту!