Рецепт простий в приготуванні
Інгредієнти
Шлунки курячі – 500гр. | |
Цибуля ріпчаста – 1шт. | |
Цибуля червоний – 2шт. | |
Часник – 3 зубчики | |
Соус соєвий – 70мг. | |
Перець червоний мелений – 1/2 чайної ложки | |
Перець чорний мелений – 1/2 чайної ложки | |
Масло рослинне – 3 столові ложки | |
Сіль – за смаком | |
Бульйон після варіння шлунків – 0,5 склянки | |
Куркума – 1 чайна ложка | |
Коріандр мелений – 1 чайна ложка | |
Імбир тертий – 20-30 грам | |
Насіння гірчиці – 1 чайна ложка | |
Кардамон зелений – 3шт. | |
Кориця – 1/4 чайної ложки | |
Вершкове масло – 50гр. |
Як приготувати Пряні курячі шлунки в соєвому соусі
Сторінка: 1 2