Печінка в медовому соусі

Печінку ріжемо на шматочки, відбиваємо. Додаємо спеції, залишаємо на 20 хвилин. Потім обсмажуємо, додаємо цибулю. Робимо соус – змішати пасту, соєвий соус і мед. Заливаємо печінка соусом і тушкуємо 15 хвилин.

Інгредієнти

печінка – 1 кг
часник – 4 зубчики.
масло рослинне – 70 гр.
солодкий перець – 1 ст. л.
сіль – за смаком.
мед – 3 ст. л.
соєвий соус – 8 ст. л.
томатна паста – 3 ст. л..
цибуля – 4 шт.
окріп – 150 мл

Як приготувати Печінку в медовому соусі

Друга страва повинна бути ситним, смачним і поживним. І печінку як раз буде безпрограшним варіантом. Спробуйте приготувати печінку в медовому соусі, з додаванням соєвого. Приготовлена таким чином печінка набуває кисло-солодкий смак з легкою перчинкою і виходить ніжною і шалено соковитою!

Покроковий рецепт

Помийте і розморозьте печінку.

Крупно поріжте печінку і відбийте.

Розріжте на порційні шматочки.

Перекладіть печінка в миску і додайте часник, солодкий перець, крохмаль, сіль і рослинне масло.

Добре перемішайте і дайте настоятися 20 хвилин.

Потім обсмажте шматочки печінки з усіх сторін на сковороді до появи золотистої скоринки.

Обсмажені шматочки перекладіть в іншу сковороду або сотейник.



Злегка обсмажте цибулю і покладіть його зверху печінки.

Приготуйте соус. Для цього змішайте томатну пасту, мед і соєвий соус.

Отриману суміш залийте окропом, розмішайте.


Отриманий соусом полийте печінку і залиште гаситися на чверть години.


Готову печінку подавайте з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Запечені яблука з медом