Паста з сьомгою у вершковому соусі

Паста з сьомгою у вершковому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Блюда з червоної риби завжди корисні. Спагетті з червоною рибою подається до столу з зеленню. А любителям сирів можна присипати ще і тертим сиром.

Інгредієнти

Паста – 150 г (спагеті)
Червона риба – 200 гр (філе сьомги)
Сік лимона – 2 столових ложки
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Цибуля ріпчаста – 1 невелика головка
Рослинна олія – 2 столові ложки
Вершки – 200 мл (10-20 %)
Сир – 100 г (м’яких сортів)
Зелень – невеликий пучок

Як приготувати Паста з сьомгою у вершковому соусі