Індійська курочка

Індійська курочка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Не дуже складне в приготуванні страва порадує любителів індійської кухні.

Інгредієнти

Насіння гірчиці – 1 чайна ложка
Кардамон зелений – 3 шт.
Коріандр цілий – 1 столова ложка
Кмин – 0,5 столової ложки
Зіра – 0,5 столової ложки
Імбир мелений – 1 столова ложка
Кориця – 1/4 чайної ложки
Коріандр мелений – 1 столова ложка
Індійське каррі – 1 столова ложка
Перець червоний чилі мелений – 0,5 чайної ложки
Куркума – 1 столова ложка
Чікен масала – 1 столова ложка
Сметана – 1 стакан
Масло вершкове – 50 гр.
Масло рослинне – 3 столові ложки
Цибуля ріпчаста – 3 шт.
Помідори – 0,5 кг.
Філе куряче – 1 шт.
Сіль – за смаком
Арахіс сирий – 100 гр.

Як приготувати Індійська курочка

Дуже цікаве блюдо. Вибух смаків. Можна подати як на святковий стіл, так і просто на вечерю.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти.

Порізати цибулю півкільцями.

Обсмажити цибулю в суміші рослинного і соняшникової олій.

Додати кардамон, насіння гірчиці, коріандр цілий, кмин і зіру.

Обсмажити близько хвилини.

Додати корицю, коріандр мелений, каррі, імбир мелений, червоний перець, куркуму, чікен масалу і видавлений через землянку часник.


Обсмажити ще близько хвилини.

Помідори дрібно порізати.

Додати помідори в сковороду. Обсмажити близько 5 хвилин.

Порізати куряче філе на невеликі шматочки.

Додати порізане філе в сковороду і обсмажити близько трьох хвилин.

Додати сметану, перемішати.

Додати арахіс, закрити кришкою і протушкувати на маленькому вогні 10-15 хвилин.

Подавати з будь-яким гарніром, але краще з рисом і раитой. Приємного апетиту!