Індійська курочка

Індійська курочка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Не дуже складне в приготуванні страва порадує любителів індійської кухні.

Інгредієнти

Насіння гірчиці – 1 чайна ложка
Кардамон зелений – 3 шт.
Коріандр цілий – 1 столова ложка
Кмин – 0,5 столової ложки
Зіра – 0,5 столової ложки
Імбир мелений – 1 столова ложка
Кориця – 1/4 чайної ложки
Коріандр мелений – 1 столова ложка
Індійське каррі – 1 столова ложка
Перець червоний чилі мелений – 0,5 чайної ложки
Куркума – 1 столова ложка
Чікен масала – 1 столова ложка
Сметана – 1 стакан
Масло вершкове – 50 гр.
Масло рослинне – 3 столові ложки
Цибуля ріпчаста – 3 шт.
Помідори – 0,5 кг.
Філе куряче – 1 шт.
Сіль – за смаком
Арахіс сирий – 100 гр.

Як приготувати Індійська курочка