Картопля, тушкована з печінкою в каструлі

Картопля, тушкована з печінкою в каструлі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Прекрасна за своїми смаковими якостями блюдо, в якому корисна куряча печінка відмінно поєднується з картоплею. А подрібнена морква і цибуля-ріпка доповнять цей смак пікантністю.

Інгредієнти

Печінка куряча – 350 гр
Картопля – 5-6 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Масло рослинне – 40 мл
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком

Як приготувати Картопля, тушкована з печінкою в каструлі

У нашому запропонованому рецепті використовується куряча печінка. Цей субпродукт хоч і коштує недорого, але страви з нього виходять дивовижними. У цього гастрономічного інгредієнта є хороше кулінарне перевага – печінка курочки чудово «сусідить» в стравах з багатьма інгредієнтами. Один з таких прикладів – перед вами. Давайте зробимо тушкований з курячою печінкою картоплю.

Покроковий рецепт

Підбираємо для страви з курячим субпродуктом підходящу каструлю. В ній і будемо готувати. Ми для початку займемося овочами. Подрібнюємо теркою плід морквини, а ось очищений цибулька просто дрібно порубаємо.

Викладаємо овочеву нарізку в каструлю, в якій паралельно з подрібненням моркви і цибулі підігріваємо олію. Пасеруємо не більше 3-х хвилин.

Печінка курочки (заздалегідь розморожену і промиту) викладаємо або цілими шматочками, або їх нарізаємо поменше. Продовжуємо тушкувати інгредієнти.

Очищаємо картопляні бульби і на обробній поверхні нарізаємо середніми кубиками, які потім перекладаємо в каструлю.

Вміст приправляємо на своє уподобання сіллю, за бажанням додаємо улюблених спецій, заливаємо кип’яченою водою так, щоб рідина тільки покрила картоплю. Більше не треба, інакше суп вийде.

Тушкуємо під кришкою на помірному вогні картопля з печінкою до повної готовності.

Приємною всім трапези!