Картопляний салат з кукурудзою і ковбаскою

Картопляний салат з кукурудзою і ковбаскою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картопляний салат з кукурудзою і ковбаскою

Інгредієнти

молодий картоплі – 200 грам
бекон – кілька смужок
вареної кукурудзи – 50 грам
копченої ковбаси – 100 грам
шпинат, петрушка – пару гілочок
Для заправки салату:
оливкової олії – 3 столові ложки
червоного винного оцту – 3 столові ложки
діжонської гірчиці – 3 столові ложки
цукрового піску – 1 чайна ложка або за смаком
солі – 1/4 чайної ложки
меленого перцю – 1/4 чайної ложки

Як приготувати Картопляний салат з кукурудзою і ковбаскою

Інтернет пропонує вам десятки рецептів салату з картоплі. Один з них представляємо вам.

Покроковий рецепт

1. Картопля запечіть в духовій шафі протягом двадцяти хвилин при середній температурі. Почистіть і поріжте на шматочки.

2. Бекон порізати шматочками.

3. Копчену ковбасу наріжте кубиками.

4. Розігрійте сковороду з маслом, обсмажте ковбаску і бекон.

5. Перемішайте всі інгредієнти для заправки. Зелень порізати, відкладіть.

6. Картопля змішайте з ковбаскою і беконом. Додайте кукурудзу і зелень. Залийте салат раніше приготовленої заправкою, посоліть за смаком, перемішайте. Подавайте до столу.