Картопля фарширована грибами

Картопля фарширований грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжна і легка в приготуванні – картопелька з грибною начинкою.

Інгредієнти

Картопля – 5 шт.
Цибуля репчптый – 1/2 шт.
Сметана – 1 ст. л.
Кріп – 5 гр.
Гриби – 50 гр.
Вершкове масло – 20 гр.
Сіль – 5 гр.
Спеції – 5 гр.

Як приготувати Картоплю фарширований грибами

Смачний, вершковий і ароматний фарширований картопля в духовці – це швидке і дуже легке блюдо, яке і виглядає красиво і на смак сподобається любителям вишуканих гарнірів. Блюдо підійде як до звичайного вечері, так і для особливих випадків. А фарширувати картопельку можна і грибами, м’ясом і овочами. Виходить смачно і ароматно. З грибочками страва набуває приємний запах і аромат вершкового масла та печериць. Подавайте картопельку зі сметанкою або сметанним соусом.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для фаршированої картопельки. Гарненько вимити гриби і зелень, очистити цибулю і картоплю.

Нашаткувати дрібним кубиком печериці і половинку цибулини.

Розтопити шматочок вершкового масла на гарячій сковорідці. Масло ніжно розкриє смак грибів і додадуть начинці вершкового аромату.

Відправити нашатковану цибулю і грибочки обсмажуватися на маслечко до готовності.

Вирізати серединки картоплі досить глибоко, щоб було зручно закладати начинку.

До обсмажених печерицям додати нарізану зелень кропу.

Натерти картоплю сіллю і спеціями і помістити в жароустойчивую форму.

Вниз поглиблення викласти трошки сметанки.

запікати близько 40 хвилин

Викласти в кожну серединку приготовані гриби. Можна також натерти поверх грибочків сир. Відправити фарширований картопля запікатися в духовку приблизно на сорок хвилин, до м’якості картоплі.

Подавати картоплю зі сметаною і будь-м’ясним блюдом. Приємного апетиту!