Картопляні часточки в грибному соусі (запіканка)

Картопляні часточки в грибному соусі (запіканка) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже смачне і красиве блюдо з найпростіших продуктів. Ідеальний рецепт для сімейного вечері, гідний навіть святкового столу.

Інгредієнти

Картопля – 6-7 шт
Свіжі печериці – 300 г
Свіжі гливи 300 г
Сметана 15% – 5 ст. л.
Цибулина – 1 шт
Часник – 6-7 зубчиків
Свіжий укропчик – 3 гілочки
Сир – 150 г
Рослинна олія – 4 ст. л.
Сіль, перець – за смаком

Як приготувати Картопляні часточки в грибному соусі (запіканка)