Смажені шампіньйони з цибулею

Багатьом смак печериць не подобається, вони навіть не вважають їх грибами. Але приготувати шампіньйони можна дуже смачно, при цьому витративши лише тридцять хвилин на підготовку.

Інгредієнти

печериць – півкіло
луковичка – одна
масло вершкове – одна столова ложка
сіль – за смаком

Як приготувати Смажені шампіньйони з цибулею

Багатьом смак печериць не подобається, вони навіть не вважають їх грибами. Але приготувати шампіньйони можна дуже смачно, при цьому витративши лише тридцять хвилин на підготовку.

Покроковий рецепт

1. Для приготування відбирають досить великі і без пошкоджень грибочки. Їх очищають, промивають і просушують на паперовому рушнику.

2. Цибулинку очищають, подрібнюють. Підготовлені гриби нарізують, викладають на сковорідку разом з цибулею. Сковорідку попередньо потрібно промазати маслом.

3. Смажать приблизно хвилин 15 – 20, гриби швидко стають м’якими. Трохи солять за смаком.

4. Подають смажені грибочки до будь-якого гарніру. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Закуска – Снеки (на молоці)