Рис з болгарським перцем і грибами

.

Інгредієнти

Рис – 1 склянка
Болгарський перець – 1/2 перцю (червоний)
Болгарський перець – 1/2 перцю (жовтий)
Гриби гливи – 200 г
Цибулю зелений – 2-3 гілочки
Оливкова олія – 2 столові ложки
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Рис з болгарським перцем і грибами

Покроковий рецепт

Інгредієнти..

Рис відварити до готовності, промити, відкласти в сторону.

Болгарський перець нарізати маленькими кубиками, пасерувати на оливковій олії.

Додати гриби гливи, смажити 10 хвилин.

Потім додати порізаний дрібно зелену цибулю. Суміш посолити, поперчити за смаком.

Рис перемішати з грибно-овочевою сумішшю. Подавати до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Яблука, фаршировані горіхами, смородиною і сиром