Відварна риба по-польськи

Відварна риба по-польськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжна пряна рибка під яєчним соусом, приготовлена по-польськи.

Інгредієнти

Риба, м’ясо краще біле – 600 г минтай, кефаль, минь (у мене тріска)
Вода – близько 2 – х склянок
Морква – 1 шт
Цибуля ріпчаста – 1 головка
Корінь селери – 1 чайна ложка
Петрушка – декілька гілочок
Лавровий лист – 2 шт
Сіль – за смаком
Перець горошком – 4 -6 шт
Для соусу:
Бульйон – 0,5 склянки
Масло вершкове – 60 г
Яйця курячі – 2 шт
Зелень рубаною петрушки – 2 столові ложки
Сіль – щіпка
Перець чорний мелений – на смак і бажанням
Лимонний сік – за бажанням

Як приготувати Відварна риба по-польськи