Ніжна пряна рибка під яєчним соусом, приготовлена по-польськи.
Інгредієнти
Риба, м’ясо краще біле – 600 г минтай, кефаль, минь (у мене тріска) | |
Вода – близько 2 – х склянок | |
Морква – 1 шт | |
Цибуля ріпчаста – 1 головка | |
Корінь селери – 1 чайна ложка | |
Петрушка – декілька гілочок | |
Лавровий лист – 2 шт | |
Сіль – за смаком | |
Перець горошком – 4 -6 шт | |
Для соусу: | |
Бульйон – 0,5 склянки | |
Масло вершкове – 60 г | |
Яйця курячі – 2 шт | |
Зелень рубаною петрушки – 2 столові ложки | |
Сіль – щіпка | |
Перець чорний мелений – на смак і бажанням | |
Лимонний сік – за бажанням |