Рибні котлети з фаршу

Рибні котлети з фаршу – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Про що ще може мріяти людина, після важкого робочого дня? Звичайно ж про смачнючий вечері, який не забере багато сил і часу. Котлети з лосося, найбільш підходящий варіант.

Інгредієнти

Фарш лососевий – 500 гр
Картопля – 2 шт
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Висівки вівсяні – 3 ст. л.
Кріп – 50 гр
Масло рослинне – 60 мл
Сіль – 2 ч. л.
Яйце куряче – 1 шт

Як приготувати Рибні котлети з фаршу

Дуже смачні котлетки з лосося, містять такі необхідні нам вітаміни і жирні кислоти омега 3. Такими, в своєму роді, незвичайними котлетами можна порадувати всю сім’ю, і навіть нежданих гостей.

Покроковий рецепт

Готуємо фарш для наших котлеток, попередньо розморозивши його. Далі почистимо необхідні овочі і помиємо кріп.

Змішаємо разом з фаршем натертий картоплю на дрібній тертці, дрібно порізану цибулю, яйце і 2 чайних ложки солі.

Ретельно все перемішуємо і додаємо дрібно нарізаний кріп. І теж добре перемішуємо.

Далі візьмемо обробну дошку і трохи посипаємо висівками. Після змочуємо руки водою, і формуючи наші майбутні котлетки викладаємо їх на дошку. Зверху насипаємо висівки.

Після викладаємо їх на сковороду з розігрітим маслом і смажимо з кожного боку по 3 – 4 хвилини на слабкому вогні.

Готові котлетки подаємо до столу!